Vse kategorije

Domov> Novice > Novice podjetja

2021 nova mobilna javna stranišča za varstvo okolja, ki bodo vodilna v industriji

Čas objave: 2021 Ogledov: 70

Stranišče je velik problem, povezan s preživetjem ljudi, tesno povezan z vsakodnevnim dnevom in tudi tesno povezan z zemeljskim okoljem, od katerega smo odvisni, zato se več ljudi zavzema za razvoj in preučevanje več novih okolju prijaznih mobilnih stranišč in obstaja več vrst okolju prijaznih stranišč, predstavljenih v viziji ljudi. Danes bomo spoznali enega od njih - mobilna stranišča za zaščito okolja, ki blokirajo peno.

1

Mobilna stranišča tipa blokiranja pene uporabljajo postopek s peno za blokiranje procesa difuzije vonjav, ki je v mnogih pogledih razveljavil tradicionalna javna stranišča, kakšne so torej prednosti teh okolju prijaznih javnih stranišč?

【1】Izolacija in odstranjevanje vonjav

Uporaba zapore za peno namesto splakovalnih stranišč lahko v veliki meri zmanjša razpršitev vonjav. Dišeča pena prekrije iztrebke in popolnoma blokira neprijeten vonj, drugo umazanijo ni enostavno okužiti v komodi in ne privablja muh in žuželk, ljudem pa zagotavlja odlično in udobno straniščno okolje in počutje.

【2】Varčevanje z vodo, varčevanje z vodo

Osnovna razlika med straniščem s peno in klasičnim straniščem na splakovanje je v varčevanju z vodnimi viri. Tovrstno stranišče uporablja neškodljiv poseben detergent in vodo, ki še naprej ustvarjata peno v komodi, ki prekrije notranjost komode, poveča mazanje cevi, omogoči gladko drsenje iztrebkov in očisti dotok umazanije. Lahko prihrani več kot 80 % vode kot splakovanje stranišč, učinek varčevanja z vodo pa je zelo očiten, saj močno zmanjša porabo vodnih virov. Poleg tega ima veliko prednost recikliranja. Lahko zbere in predela vodo za umivanje rok in splakne ostanke iz komode ter lahko tudi ponovno napolni generator pene, da se izogne ​​temu, da bi generator pene pogosto dolival vodo. Približna poraba vode na prebivalca je manjša od 03.L.

【3】Enostaven za uporabo

Toaletna oprema za blokiranje pene in obdelava po uporabi sta zelo priročna, ni potrebe po lovljenju vode, zbiranju iztrebkov in drobljenju ob pravočasnem odvajanju, do 20 metrov stran neposredno do odvoda odplak ali majhne greznice, Yang visok 8 metrov se lahko neposredno izpusti . Skupaj ta vrsta stranišča pokriva majhno površino, zmanjša investicijo v gradnjo in zmanjša obratovalne stroške. In izbira materialov je preprosta mešanica gradbenih materialov, enostavna za prenos.

【4】Napredna tehnologija, varen in vzdržljiv material

Rezervoar za tekočo vodo iz pene in straniščni cevovod iz pene imata električni ogrevalni sistem, v mrzli zimi na severu ne bo prišlo do pojava zmrzovanja ali nepenjenja. Običajna življenjska doba celotne posamezne jame je več kot 15 let, letni stroški vzdrževanja in popravila pa ne presegajo 300 juanov.

【5】Inteligentni nadzor

Stranišče za blokiranje pene izbere napredno programiranje avtomatizacije, popolno inteligentno krmiljenje, avtomatski indukcijski nadzorni sistem pene, sistem splakovanja, sistem osvetlitve, izpušni sistem. Nizka stopnja napak, stabilno delovanje opreme, obdelava po vzdrževanju brez strokovnega osebja, preprosto upravljanje, resnično humano in inteligentno. In straniščna dnevna poraba energije ne presega 4 stopinj. Varčevanje z energijo in varstvo okolja.


Vroče kategorije